Jeftino iz Temišvara za Milano Wizz Air

Potrebna mi je avionska karta jeftino iz Temišvara za Milano Wizz Air avio kompanijom. Odlazak bi bio 23. aprila, a povratak 28. aprila. Recite mi koja bi bila cena. Hvala. Eleonora Vasić, Beograd

Posetilac: Eleonora Vasić, Beograd
Datum: 17.04.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Jeftino iz Temišvara za Milano Wizz Air

Poštovana gospođo Vasić,

Jeftino iz Temišvara za Milano Wizz Air avio kompanijom možete putovati gotovo svakodnevno. Da bi zaista putovali jeftino iz Temišvara za Milano Wizz Air avio kompanijom najbolje bi bilo da kupovinu izvršite mesec dva pre planiranog putovanja. Ukoliko kupovinu avionske karte jeftino iz Temišvara za Milano Wizz Air  vršite neposredno pred putovanje teško da ćemo postići baš najbolju moguću cenu. Za termine putovanja 23.04.19-28.04.19. cena povratne avionske karte jeftino iz Temišvara za Milano Wizz Air sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 7772 dinara!!! Da biste avionsku kartu jeftino iz Temišvara za Milano Wizz Air kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte jeftino iz Temišvara za Milano Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Italiju

Za svako putovanje svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. preporučujemo Vam da uz avionsku kartu jeftino iz Temišvara za Milano Wizz Air kupite i putno zdravstveno osiguranje o kome se možete obavestiti OVDE.

Red letenja na liniji Temišvar Milano

- Odlazak iz Temišvara za Milano:

APR23Timisoara – Milan Bergamo06:25 – 07:15 (W6 3551)


- Povratak Iz Milana za Temišvar:

APR28Milan Bergamo – Timisoara07:45 – 10:30 (W6 3552)